X-Gate

X-Gate

De X-Gate is onze zeer duurzame gateway voor publieke of privé LoRa netwerken. Hij is volledig waterdicht en beschikt over een high-end antenne en een 4G LTE module. De X-Gate ontvangt op 8 kanalen tegelijk om zo optimaal gebruik te maken van de grote actieradius en energie efficiënte features die LoRa biedt.

X-track Mini

X-track Mini

De X-Track is een eenvoudige node om een locatie mee te tracken. Je bepaalt zelf hoe vaak je de positie van de machine wilt zien, eens in de maand, iedere 10 minuten of enkel wanneer het object wordt verplaatst. De X-Track is waterdicht en van industriële kwaliteit met een sterke behuizing. Bovendien bevat deze node een beveiligingsfunctie die een signaal afgeeft wanneer de machine op een onverwacht moment, bijvoorbeeld ’s
nachts, wordt verplaatst.

X-Track

X-Track

Deze duurzame track en monitoring units is perfect voor het zorgeloos tracken van een mobiele asset of machine. Vanwege de zonnepanelen blijft deze node werken zolang de zon schijnt. Door de zonnepanelen als GPS antennes te gebruiken kan deze node zeer precies en snel een GPS fix krijgen.

  • IP67 waterdichte behuizing
  • Onbeperkte levensduur zolang de zon schijnt
  • Dubbele sensor interface voor alle type industriële sensoren
  • NB-IoT, LTE-M of 2G connectiviteit met over the air upgrade feature
  • Interne accelerometer voor beweging detectie