Diensten


Veel organisaties, waaronder bouwgerelateerde bedrijven, staan voor een innovatievraagstuk. Wij helpen hen om stappen te maken met de digitale transformatie van hun vlootmanagement. Het onderscheidende vermogen van onze dienstverlening is de combinatie van technische oplossingen en begeleiding op maat voor medewerkers en management bij de organisatieveranderingsprocessen die gepaard gaan met digitale transformatie.

Wij bieden

Hardware oplossingen in machines

Met onze hardware oplossingen in de vorm van monitoring & tracking node, kan jij:

  • mobiel industriële objecten op locatie, zoals een bouwplaats, vinden en de exacte positie doorgeven van de asset
  • het gebruik van mobiel industriële objecten volgen. Zo kan jij inzien hoe vaak een machine aan staat, hoeveel brandstof wordt verbruikt en wanneer de machines onderhoud nodig hebben
  • het materieel identificeren en de hoeveelheid aan materieel in de vloot in kaart brengen. Niet kloppende tellingen zijn hiermee verleden tijd.

Begeleiding van medewerkers en management

Digitale transformatie is gestoeld op techniek maar valt of staat met de noodzakelijke veranderingen in de organisatie. Om dit veranderingstraject in goede banen te leiden, betrekken wij mensen binnen de organisatie bij het proces. Medewerkers en het management van verschillende generaties en in alle lagen van de organisatie, krijgen een helder inzicht in de kansen die digitale technologie hen biedt en hoe ze de nieuwe technologie optimaal kunnen benutten. Bekijk ook eens deze gratis kennissessie.

Software oplossingen

Onze software communiceert met elke bestaande software applicatie; zo communiceert jouw organisatie via jouw eigen ERP systeem, andere bestaande software pakketten in de Cloud of via eigen bestaande servers. Onze software kan volledig worden aangepast naar jullie wensen.

Website en native apps

Wij creëren een pasklaar portal en/of native app zodat jij alle informatie van jouw machines kunt lezen, settings kunt veranderen of alarmen in kunt stellen. Hierdoor hebben jij en jouw medewerkers 24/7 en vanaf iedere plek toegang tot het materieel in het veld.

Met Xeelas als partner behaalt jouw organisatie
de volgende resultaten:

 

1. 25% minder operationele kosten

2. Een digitale fundering voor de komende 20 jaar

3. Aansluiting van alle medewerkers bij het digitale transformatie traject

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*