Engineering met IMPACT: Over Xeelas

Xeelas is een startup waarin experts op het gebied van embedded engineering, software ontwikkeling en Business intelligence samen end-to-end Internet of Things applicaties maken. Maar wij zijn eerst mensen, en beseffen ons goed dat we erg veel geluk hebben gehad met waar we geboren zijn in de wereld. We komen uit verschillende achtergronden maar hebben elkaar gevonden in Xeelas omdat we allemaal in hetzelfde geloven.

De kennis en producten die wij als commercieel bedrijf ontwikkelen gebruiken wij om hulp te bieden aan vluchtelingen en mensen in crisisgebieden. De inzet van onze producten onder deze veeleisende omstandigheden geeft ons de mogelijkheid om onze producten te testen en verbeteren zodat we een zo duurzaam mogelijk ontwerp krijgen.

Net zoals u op zoekt bent naar nieuwe producten en markten om als bedrijf te kunnen overleven zijn er mensen op de wereld die een veilig onderkomen zoeken. Xeelas wil deze partijen samenbrengen zodat beide profijt hebben van elkaar. Op deze manier helpen we elkaar aan bestaansrecht.

Let your things become our things

The time before time...
A powerful Being, Xee'las (the Transformer) came through the world and made it livable for the people.
(Lummi Oral History)

As Xeelas we want to transform the world. And we think the Internet of Things will lead this transformation.

We can help you with the people, knowledge and the means to transform your product portfolio to stay in relevant in the future.

Let us be your Internet of Things department and we will make your market futureproof and profitable in the coming years.

Ontmoet onze 'Transformers'

Dick Klaassen

Business Development Prime

Michaël Devid

Embedded Engineer

Christian Joosen

Software Engineer

Maarten van Dootingh

Embedded Software