Industriële IoT voor een wereld in beweging

Over Xeelas

Tijden veranderen. Jouw organisatie beweegt graag mee. Nieuwe technologie. Nieuwe mogelijkheden. Kansen benutten. Industriële IoT is het instrument om stappen voorwaarts te maken.

Xeelas heeft veel verstand van mobiele industriële machines. We verbinden jouw vloot succesvol. Hierbij denken we verder dan alleen in technische oplossingen. Met onze techniek kun je óók nieuwe businesscases ontwikkelen en de felbegeerde Return on Investment op jouw IIoT-projecten genereren.

De werkwijze van Xeelas

Veel bedrijven hebben al ervaring met het digitaliseren en het verbinden van hun vloot. Wellicht sta jij nog aan het begin en wil je graag stappen maken, wellicht ben je al iets verder. In welke fase van het digitaliseringsproject je je ook bevindt, het doel is schaalbaarheid. Je wilt slimmer, stiller, duurzamer en kostenbesparender opereren. Hiervoor kun je in iedere fase van het digitaliseringstraject bij Xeelas terecht.

Digitaliseringsscan

Zie jij op digitaliseringsgebied veel op je afkomen, bijvoorbeeld: IoT-devices, Digitale Documenten, Artificial Intelligence, Machine Learning en Virtual Reality? Vind je het lastig te bepalen wat op dit moment de prioriteit moet krijgen? Onze Digitaliseringsscan helpt je bij het maken van de juiste keuze.

ROI

Door slim te innoveren kun je in een vroeg digitaliseringsstadium jouw vloot machines verbinden en tegelijkertijd de klantwaarde verhogen. Dit gaat gepaard met een aantal voordelen voor zowel jou als de klant. We delen ze graag met je.

REDI

Xeelas heeft de REDI- methode ontwikkeld om het maximale uit digitale transformatie te halen. REDI staat voor: REsearch, Development en Implementation. Je kunt in elke fase instappen, afhankelijk van waar je je bevindt in het digitaliseringstraject.  

Bredenoord

Bredenoord

Probleemstelling Met meer dan 5000 objecten, zoals aggregaten, lichtmasten, transformatoren en batterij opslagsystemen, brengt het familiebedrijf Bredenoord energie op plekken waar het niet altijd...

Van den Bosch

Van den Bosch

Probleemstelling Het familiebedrijf Van den Bosch is een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener in de food- en chemiesector. Met een jaarvolume van 2,7 miljoen ton getransporteerd...

Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel

Probleemstelling Ballast Nedam houdt zich bezig met gebieds- en projectontwikkeling, bij stedelijke herstructurering, bij grote, logistiek complexe projecten en bij renovatieopgaven. Op het...