Blog

Geen Vendor Lock-In. Kies voor Maatwerk.

Dick Klaassen

feb 27, 2019 | blog

Wij sluiten onze blogs vaak af met: neem contact met ons op voor een oriënterend of een kennismakingsgesprek. Maar wat bespreken wij eigenlijk met de (bouwgerelateerde) bedrijven die bellen? Vandaag lichten wij een tipje van de sluier op.

De materieeldienst van een bouwbedrijf zoekt een betrouwbare partner voor het monitoren van hun materieel. Ze hebben gesprekken met diverse aanbieders. Het valt op dat ze iedere keer concessies moeten doen op de hardware die zij voor ogen hebben; iedere standaard oplossing past net niet. Daarnaast stellen de aanbieders de volgende voorwaarden: ga jij met ons in zee? Dan moet jij gebruik maken van ons platform. Jij betaalt hiervoor maandelijks terugkerende kosten per device. Met die kosten kreeg het bouwbedrijf de businesscase niet rond. Na het lezen van onze blogs waren zij benieuwd welke oplossingen Xeelas biedt voor het monitoren van hun materieel en tegen welke voorwaarden.

Xeelas heeft een ander businessmodel dan gebruikelijk is in onze branche

Hieronder vind je 3 belangrijke elementen van onze dienstverlening op een rij:

  • Maatwerk met standaard componenten.
  • Het eigenaarschap van de data die jouw machines genereren ligt altijd bij jou!
  • Wij maken een systeem voor jou! Wanneer jij vindt dat wij ons werk goed gedaan hebben, praten wij graag verder over onderhoud en uptime garantie.

In de praktijk betekent dit dat wij geen hoge maandelijkse kosten of initiële aanschafkosten per device hanteren! Wij leveren de devices voor de kostprijs. Jij betaalt dus alleen voor de uren die wij besteden om het systeem passend te maken voor jouw specifieke case.

Wij vinden dat jij de eigenaar dient te zijn van jouw data. Jij moet altijd kunnen kiezen wie jij wilt inschakelen voor (security) updates, server onderhoud en aanverwante zaken. Ben jij tevreden over het systeem dat wij hebben geleverd? Vind jij het prettig om met ons samen te werken? Zo ja, dan vertrouwen wij erop dat de keuze op ons valt. Zo simpel is het!

Zoek je een maatwerk digitaliseringsoplossing met een korte return on investment en spreekt onze manier van zakendoen jou aan? Dan rest ons de volgende woorden: voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek.