25%

Minder operationele kosten

>3 jaar

Return on investment

100%

Van je vloot in 1 portal

1. Research

Ben je nog aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn of hoe je het beste door kunt pakken? In de research fase luisteren wij naar de user stories van alle betrokkenen. We kijken naar welke parameters belangrijk zijn met betrekking tot het materieel in het veld. En we kijken naar waar jouw organisatie de Return on Investment kan behalen met het verbinden van machines. 

2. Development

In de development fase ontwikkelen wij de hardware, backend en front-end. Dat doen wij met behulp van de Scrum methode. Scrum is het constant opleveren van waarde in een vast ritme. Xeelas heeft sprints van drie weken, dat betekent dat wij iedere drie weken een iteratie van het product opleveren en daarmee waarde opleveren. Jij geeft feedback en waar nodig sturen wij meteen bij.

3. Implementation

De implementatie van de nieuwe digitale manier van werken dient zorgvuldig te gebeuren. Onze engineers testen eerst klein uit. Dat betekent dat grondig wordt bekeken wat er in de praktijk gebeurt wanneer de organisatie overschakelt. We rollen pas groots uit wanneer alles als een geoliede machine functioneert.

De vloot is officieel verbonden als de kastjes in de machines staan en de nieuwe werkinstructies helder zijn voor alle belanghebbenden. Het enige wat dan nog rest is een datum prikken waarop de organisatie definitief overschakelt naar het nieuwe gedigitaliseerde systeem. Zo’n moment is en blijft spannend! Het is het moment waar onze engineers samen met jou en alle betrokkenen naartoe werken.

Bredenoord

Bredenoord

Begin 2018 kwam Bredenoord bij ons met de vraag: Wij willen nog een stap voorwaarts maken in de digitale wereld. Hoe verbinden we onze vloot?

Van den Bosch

Van den Bosch

Van den Bosch is op een missie om meer kwaliteit en efficiëntie te brengen in de logistieke wereld door een datagedreven supply chain te creëren. Hun uitdaging was: hoe krijgen we economisch verantwoord inzicht in al onze containers en trailers in het veld?

Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel klopte bij Xeelas aan: Hoe kunnen we zien hoe en wanneer onze aggregaten door onze interne klanten worden gebruikt?