Blog

Sta jij klaar voor een golf van nieuwe techniek?

Dick Klaassen

jan 16, 2019 | blog

Laat jij je als bouwgerelateerde organisatie overspoelen door de golf van nieuwe technologie of gebruik jij de kracht ervan? Ben jij klaar voor de volgende stap in het digitale tijdperk? Hoe ga je als bedrijf mee in deze nieuwe ontwikkelingen? Sterker nog, hoe profiteer jij van nieuwe technologie? In onze artikelen duiken wij in deze en andere vraagstukken rondom de digitale transformatie van bouwgerelateerde bedrijven.

In dit artikel het waarom van Xeelas, jouw betrokken partner bij jouw digitale transformatieproces.

Techniek moet mensen dienen

Wij geloven in digitale techniek met een maatschappelijke waarde. Onze dienstverlening is gebaseerd op de visie dat werk zingeving moet verschaffen en dat er meer is dan alleen een commercieel doel. Als mensen zijn wij namelijk allemaal onderdeel van een groter geheel. Die verbondenheid voelt ons team sterk. In onze wereld moet een ieder knokken voor bestaansrecht, maar helaas kan niet iedereen dit voor zichzelf doen. Techniek moet mensen dienen. Onze technische avonturiers gebruiken daarom hun kennis van nieuwe technologie om organisaties en mensen te helpen. Deze betrokken houding uit zich ook in onze dienstverlening aan bouwgerelateerde bedrijven.

Innovatie- en organisatieveranderingsvraagstukken

Wij leven in een tijd waarin digitale technieken een enorme impact hebben op de manier waarop wij werken en onze organisaties inrichten. Dat betekent voor bedrijven niet alleen een innovatievraagstuk, maar ook een organisatieveranderingsvraagstuk. Vanuit dit oogpunt kunnen bouwgerelateerde bedrijven bij ons terecht voor: technische oplossingen, goede begeleiding bij de organisatieveranderingen die gepaard gaan met digitale transformatie, én begeleiding van hun werknemers en management.

Schakel jij naar het nieuwe digitale tijdperk?

Als organisatie word je overspoeld door de golf van nieuwe technologie, of jij gebruikt de kracht ervan door een digitale fundering op te bouwen waarop je de komende 20 jaar kan groeien.

Xeelas helpt bedrijven te schakelen naar het nieuwe digitale tijdperk. Ben jij van mening dat de digitale transformatie van jouw organisatie cruciaal is voor het voortbestaan van jouw organisatie? Zit jij met vragen als: Hoe kan ik digitaal innoveren en waar begin ik? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek.