Alles-in-een oplossingen

Xeelas Diensten

Xeelas werkt met nieuwe LoRa technologie. LoRa heeft de unieke mogelijkheid om via een landelijk dekkend commercieel netwerk óf een eigen netwerk verbinding te maken met uw producten. Met onze gateways kunt u alle producten die u binnen een paar vierkante kilometer ontplooit, nauwkeurig volgen en monitoren.

U kunt ervoor kiezen om met 1 gateway te beginnen, maar wij bieden een volledig schaalbare oplossing voor uw eigen netwerk. Op deze manier drukt u niet alleen de kosten maar heeft u ook de volledige controle over de beveiliging van de keten. Xeelas kan u helpen met losse diensten, maar biedt ook complete end-to-end oplossingen. We ontzorgen u graag met een totaalpakket op maat.

Data Collectie
Analog IO
Digital IO
Data transport
Xeelas netwerk server
Cloud based distributie
Dashboard & Rapportages

Backend beheer via onze eigen gateways

Xeelas biedt backend beheer aan voor bedrijven die hulp nodig hebben bij het opbouwen en inrichten van hun eigen privé LoRa netwerk. Met onze eigen Xeelas X-gate kunnen we een privé netwerk voor u maken en beheren. Daarnaast zijn wij ook in staat om met alle bestaande gateways van andere fabrikanten te werken.

Backend beheer via KPN gateways

Xeelas biedt tevens backend beheer aan via de gateways van onze partner KPN.

Inzichtelijke data analytics

Xeelas biedt specialistische ondersteuning bij het monitoren en inzichtelijk maken van data. U bepaalt hoe en via welke devices u deze informatie ontvangt.

Welke diensten biedt Xeelas?

Netwerk server in onze cloud, ‘as a service’ of onder licentie.
Service diensten voor het beheer van uw applicaties.
• CE en LoRA alliance goedgekeurde hardware ontwerpen.
Partnerprogramma’s waarbij uw open source toegang krijgt tot onze hardware ontwerpen, software code en markt kennis.
• Een totale custom oplossing voor uw IoT vraagstukken.
• Een brede kennis van industriële technieken en de mogelijkheid om met u mee te denken.

Custom front-end ontwikkeling

Xeelas biedt specialistische ondersteuning bij het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve interfaces voor uw devices. U bepaalt hoe u de informatie (per gebruiker) wil weergeven en voor welke devices u frontend development behoeft.