Xeelas Nominated for Startup of the Year 2017!

Xeelas is geselecteerd door NRC Live als één van de vijf finalisten voor de NRC Live Impact Startup van het Jaar 2017. Op 9 februari tijdens NRC Live Impact zal Dick Klaassen (Business Development Prime) namens Xeelas een drie minuten durende pitch afleveren waarin hij het ‘symbiotisch ondernemen’ van Xeelas kort maar krachtig zal presenteren.

Als je aanwezig wilt zijn dan kan je kaarten kopen voor Impact Day via de officiele website. Hieronder vind je een korte uitleg over deze dag (van de website van NRC Live):

Op 9 februari laten topsprekers zien hoe je, met vallen en opstaan, de weg naar succesvol ondernemen met impact inslaat. Je krijgt antwoord op deze, en meer, vragen.

Duurzaamheid als motor voor innovatie
Een nieuwe maatschappelijke realiteit daagt bedrijven uit om te veranderen. De consument van nu verbindt zich meer en meer aan duurzame merken. Of we het tipping point naar de nieuwe economie al bereikt hebben of niet, nu al onderscheiden winnaars op moeilijke markten zich door innovatiekracht te koppelen aan duurzame en sociale impact.

Hoe leid jij jouw organisatie naar duurzaam succes? Schaar je onder de koplopers en kom op 9 februari naar Impact Day.